Републиканецът от Луизиана Дейвид Витър ще има сериозен опонент при опита си да бъде преизбран в Сената, съобщава "New Orléans Observer", цитиран от БГНЕС. Сегашният мандат на Витър в Капитолия изтича през 2010 г. и сега в неговото място се е прицелила порно звездата Сторми Даниелс.

Горещата 30-годишна дама възнамерява да се кандидатира като член на Демократическата партия. От партията не само нямат нищо против номинацията на Даниелс, но дори й помагат в изработването на политическа платформа, с която тя да се изправи пред избирателите и Витър.

Основни приоритети в програмата на порно принцесата са икономиката, правата на жените и грижите за децата. Черешката на тортата ще бъде компромат срещу Витър, забъркал се през 2007 г. в скандал с проститутка.

В жилите на Даниелс, чиято естествена коса не е руса, а червена, тече ирландска и индианска кръв. Артистичният си псевдоним звездата избира, понеже е луд фен на рок бандата Motley Crue - басистът Ники Сикс дава точно това име на дъщеря си (от английското stormy - буреносен).

Преди да се впусне в хард порното синеоката Даниелс е правила фотосесии за култови мъжки списания като Playboy" и "Penthouse".

Порно-звездата твърдо заявява, че е готова за хватки. Тя ще принесе нейната „решителност и талант" на политическата сцена.

„Смятам, че всеки, които ме познава... перфектно знае това. Политиката не може да е по-мръсна от това, с което се занимавам в момента."