Вие сте гореща жена, която обича да стене и вика по време на секс. А вероятно и да говори непристойни неща. Вашият мъж обаче е пълната ви противоположност: той мълчаливо си върши работата и не издава нито звук. Напълно естествено е да си задавате въпроса: „Добре ли му е с мен? Дали не го плаша?".

Какво да направите, ако вие сте шумна, а любимият ви мъж е твърде тих в леглото? За емоционалната жена първата естествена реакция е да поговори с любимия си човек и да изясни отношенията. Но проблемът се състои в това, че сдържаният партньор ще отговори, че „всичко е наред".

В подобна ситуация ви предлагаме следния план за действия:

1. Помислете: всичко наред ли е в останалите сфери на вашия съвместен живот? Ако не, може би има някакви причина вашият мъж да не може да се отпусне в леглото. Тогава вие трябва да разрешите този проблем. Ако отговорът е да, преминавате към следващата точка.

2. Замислете се: показва ли вашият партньор по някакъв начин, че е щастлив с вас. Вашата задача е да разберете имате ли причини да подозирате, че любимият ви е недоволен от вашия сексуален живот. Ако това се окаже така, безсмислено е да се борите с мълчаливостта му по време на секса: вие трябва да търсите корените на проблема и да се занимавате с него. Но ако мъжът е мълчалив по природа и е доволен от секса с вас, преминете към следващата точка.

3. Започнете по малко да го „развращавате". Само че не правете това твърде рязко - в противен случай може да го изплашите. Първоначално можете да гледате заедно еротичен филм и да обърнете вниманието му върху това, че вие се възбуждате от силните звуци, които мъжът издава по време на еротичните действия. Това ще даде на мъжа ви повод за размишления.

4. Следващата стъпка може да бъде сексуалната игра, която вие можете да предложите в качеството на прелюдия. Например взаимно да се галите и да коментирате своите действия. Или да коментирате действията на другия. Ако практикувате редовно такива еротични игри, с времето вашият любим ще се разкрепости.

И накрая, не забравяйте да поощрявате любимия си в случаите, когато той действа според вашите желания. Това ще укрепи новия навик и скоро вие ще можете да се съревновавате - кой от вас е по-шумен в леглото!