Едногодишното коли Самсън, което танцува и имитира "лунната походка" на Майкъл Джексън, бе обявено за най-талантливия домашен любимец на Великобритания, пише в. "Дейли телеграф".

Самсън показа, че е имунизиран към сценичната треска, завладяла много от останалите участници в състезанието за таланти.

Под звуците на песента "Кой пусна кучетата навън?" едногодишното коли изпълни пируети, завъртания и подскоци.

Публиката в Националния изложбен център в Бирмингам аплодира бурно Самсън, когато той се изправи на задните си крака и демонстрира прочутата "лунна походка" на Майкъл Джексън.

Сара Брейди, 17-годишната стопанка на най-талантливия домашен любимец на Великобритания, сподели, че много се гордее с него.

"Това е като сбъдната мечта. Тренирам го още от съвсем малко кутре, защото искам да се занимавам с това, а и той много обича да играе и да учи нови трикове", казва тийнейджърката.

От сценична треска бе обхванат един от фаворитите за короната на най-талантливия домашен любимец на Великобритания.

Заекът Лайлък, който прескача препятствия, успя да преодолее само две пръчки - далече под рекорда си от седем.

Останалите финалисти в надпреварата бяха куче, което реди халки върху пътни конуси, пони, "куфеещо" на хеви метъл, коли, което играе фрисби, териер хокеист, ритривър, който закрива очите си с уши и немска овчарка, която глади.