Нелина: И без да я преследва бял мерцедес, Нелина си остана една от перлите във фолк индустрията. Коко Динев, мъжът, който като лакмус преслушва всички секси гласове от чалгата, признава, че Нелина е голямата му любов.

Малина: Кой може да повярва, че жена с подобно тяло, има голям син, който в по-голяма част от случаите може да мине за неин ухажор. Родената в Севлиево певица е почитател на високите скорости и на оскъдното плажно облекло.

Глория: Неслучайно наричат Глория примата на попфолка. Дори и през най-бурните времена, когато на сцената качваха и слизаха тайфуни с нежни имена, русенката си остана № 1. След Азис и Глория лансира на пазара свой парфюм, наречен Devil Love. Че е дявол, дявол е, кълнат се нейни приближени, но в любовта все няма шанс.

Емилия: Ако в попфолка има трофей Секси-мама, то безспорно го печели фолк певицата Емилия. След раждането на сина й Иван, Емилия се завърна с перфектна фигура, на която завидаха много от нейните колежки. Въпреки че често я забъркват в медийни скандали с Анелия, заради общия баща на децата им, блондинката не им обръща сериозно внимание и се забавлява.

Мария: Най-големите очи в поп фолка и най-скандалната уста са притежание на Мария - фаталното привличане в съдийската тройка на „Мюзик Айдъл". Не пести нито похвалите, нито обидите,  когато някой застане на пътя й. Последната засечка се оказа секс бомбата Соня Васи.

Райна: На 30 септември Райна има голям повод за празнуване  - става на 30 години, а последната десетица от тях премина под знака на голям успех в поп фолка индустрията. Не без помощта на вече бившата си половинката й Константин - първият победител в риалити шоуто „Вип брадър". Според таблоидите Райна се утешава в обятията на 19-годшният син на финансовия директор на „Литекс" Милен Дихонов.

Галена: Истинското име на Галена е Галина, но кой ли обръща внимание на една буква, когато преди две години интернет пространството бе превзето от скитащ „порноклип". Скандалната лента превърна Галена за една нощ в поредното земетресение в поп фолка. „Първичният инстинкт" на име Галена и нейнот секс приключение е видяно над 100 000 пъти.

Андреа : С гаджето й, боксьорът Кубрат Пулев, са модерна версия на приказката „Красавицата и звярът", но с една голяма въпросителна - кой е звярът между тях?! Защото когато става въпрос за секси и пари, хищният нрав на Андреа се разбужда заплашително. Има ли все още някои, който не е виждал пищната й гръдна обиколка?!

Преслава: Страст на кристали е името на коктейла Преслава в снек бара на „Пайнер". Певицата е „терминатор" в индустрията, няма нито една свободна минута и се радва на най-голяма популярност в настоящия момент. Тодор Славков е най-заклетият й почитател.

Алисия: Златка загуби дуела на честта с Алисия и половинката на Валери Божинов плува в спокойни води. Като истински представител на зодиакалния знак Риби, Ася Дойчева (истинското име на фолк фурията) следва инстинкта си, а той я отвежда винаги на върха