Кой не знае коя е е Джордан?! Истинското й име е Кати Прайс и е родена на 22.05.1978 в Англия

Предложението да започне да работи като модел идва спонтанно и тя си прави няколко снимки като на шега. Но съвсем сериозно бива одобрена от лондонска агенция да заснеме фотосесия.

Разбира се, от там тръгва целият й успех и тя постепенно печели повече и повече популярност. Сменя името си на Джордан. С това име се появява и на кориците на Плейбой през 2002 г. Там за първи път виждаме новия й бюст - след цели три операции за уголемяване!

През същата година се появява и детенцето й - Харви, родено сляпо. Неговият баща е футболистът от Манчестър Юнайтед Дуайът Йорк. В момента те не са заедно. Хубавицата бе омъжена за Питър Андре от 2005 г.

През кариерата си Джордан се изявява в ТВ продукции и като писателка, но продължава да се снима и то по все така оскъдно облекло.

Един от най-известните цитати на Джордан е: „Някои хора са известни с изобретяването на острилката за моливи. Аз съм известна с циците си".

Наскоро моделката се раздели със съпруга си и им предстои тежък съдебен процес за попечителството над децата им. Както обче виждаме от снимките, явно Джордан е намерила начин да превъзмогне „тъгата" по Питър Андре. И то не къде да е, а в Рая на нощния живот- Ибиза.