Предлагаме на вашето внимание фотоси на 23-годишната австралийска топ манекенка Никол Трунфино. Красавицата засне изключително гореща фотосесия за новия брой на американското издания, известно най-вече в Маями - Ocean Drive. Проектът е дело на талантливия моден фотограф Грег Лотус.

Австралийката в момента е едно от най-търсените лица в модния свят, като краси кориците на списание от ранга на Trush, Jalouse, Ocean Drive. Никол Трунфино се очертава като един от най-добрите топ модели през 2005 г., когато заснема провокативната рекламна кампания на модната марка Sisley за сезон 2005/2006 г. Фотограф на кампанията разбира се е Тери Ричардсън.

Той е познат като фотографът, който стои зад провокативните рекламни снимки на Sisley. Неговите снимки никога не остават незабелязани. Заглавието на една от изложбите му на непубликувани снимки - "Прекалено много", е показателно за духа на работа му. Посланието на известния фотограф е: "Посредствеността е най-лошото нещо на Земята."

Трийсет и шест годишният Ричардсън обикновено ходи с износени джинси и спортни обувки, а тялото му е покрито с татуировки. Създава рекламните кампании на Evian, Eres, HRM, Tomi Hilfiger, Anna Molinari, Armani, А/Х, Sisley, Cucci. Снимките му се излагат в галерии в Лондон, Париж, Ню Йорк, публикуват се в списания като френския Vogue, Harper's Bazaar, ID, Vibe, The Face и Sport Illustrated.