Прекрасната Ани се завърна от азиатската страна в прекрасно настроение и веднага украси корицата на новия брой на Maxim

Само преди броени дни госпожица Лашова премери сили (и сексапил) с още 40 красиви момичета от цял свят. Поводът, който събра хубавиците в екзотичен Тайланд, бяха световните финали на престижния конкурс за красота Miss Maxim.

Журито все още не е определило крайната победителка, но според първоначалните отзиви, шансовете за успех на нашето момиче са много сериозни.

От българската редакция на Maxim споделиха, че стискат палци, тази година да подобрим класирането от миналата, когато българската представителка Ваня финишира на престижното второ място.  

На страниците на Maxim този месец горещата "азиатска" фотосесия на Ани има трудната задача да се пребори за вниманието на читателите в конкуренцията на вълнуващите снимки на световната любимка Джена Джеймисън и българските красавици Марияна и Сирма.

Вълнуващи са, разбира се, и материалите за четене, които представят най-кретенските научни експерименти в историята, най-луксозните авиокомпании, най-талантливия футболист, най-странните стачки и най-добрия графити артист на света.

А в комплект с новия Maxim читателите ще получат безплатно и един от най-полезните подаръци на света - малка книжка със снимки на 43 секси българки (по бельо), които си търсят приятел.