От МОН съобщиха, че в момента се финализира втората вълна от учители, които ще имат възможността да ползват Интернет при преференциални  условия. Първата вълна от проекта "Осигуряване на домашен Интернет за учителите на Република България" приключи на 15 юли тази година и в него бяха включени около 20000 български учители. Този проект се кофинансира от Европейския социален фонд.

За втората фаза на проекта, освен учители бяха включени и възпитателите в детски градини, служителите в специализираните ресурсни центрове и други служители в системата на МОН. Регистрацията за втората вълна вече приключи, но регистрираните учителите все още могат да променят своя избор за доставчик и да изберат най-подходящата за тях оферта.

От Атлантис Нет предлагат изключително изгодно предложение - Интернет със скорост 30 Мбит/с, телефон с включени 30 минути и други бонуси само за 25 лева, от които учителите заплащат само 10 лв. месечно, както и еднократно отстъпка от цели 10% на всички предлагани продукти в Атлантис Център. Всички учители, които са избрали или ще изберат офертата на Атлантис Нет могат да заповядат в Атлантис Центровете в Ботевград, Правец и Етрополе за сключване на индивидуални договори, което ще им позволи да се възползват веднага от атрактивната оферта.