Какво е раят? За актрисата Ева Лонгория това е да си влюбен, докато за вратаря на Реал Мадрид Икер Касияс раят е да се отпуснеш пред телевизора и да пиеш бира, съобщи Франс прес, цитиран от БТА.

Няколко знаменитости довериха във видео своите виждания за рая, отговаряйки на въпроса, зададен от испанския певец Алехандро Санс на сайта YouTube - Какво е раят за вас?.

Ева Лонгория, звездата от сериала "Отчаяни съпруги", заяви, че раят е любовта. Независимо дали си влюбен, дали си почувствал любовта, дали си дарил някого с любовта си или си обект на нечия любов, за мен това е раят, обясни 34-годишната актриса.

Отговорът й се различава от този на испанския футболист Икер Касияс. За мен раят е да се отпуснеш вкъщи, докато гледаш телевизия с пакет чипс и халба бира край теб, увери 28-годишният футболист.

За мен раят е да имаш лекар за съсед, шоколадова торта в хладилника и да цари любов у дома, пък каза 32-годишната колумбийска певица Шакира.

Алехандро Санс, който е носител на две награди "Грами", ще използва 30-те най-добри отговора сред тези на приятелите си и феновете за създаването на видеоклипа на следващата си песен, която ще се появи в интернет. БТА