„Случвало ли се е настоящият приятел на майка ти Димитър да те опипва?" и „Вярваш ли, че майка ти е правила опит да те продаде като проститутка?", бяха едни от най-шокиращите въпроси, зададени от Витомир Саръиванов в „Цената на истината" вчера вечер.

И на двете питания участничката Соня Ву даде положителни отговори, които бяха потвърдени от полиграфа с „Истина".

37-годишната Соня е майка на три момчета, има два брака - с кубинец и с виетнамец, а в момента е сгодена за българин.

В детството си е била системно и жестоко пребивана от баща си Борислав, който беше в студиото. Гости в предаването също бяха - майката Люба, братът Йордан, годеникът й Валери и приятелят на майка й - Димитър.

Според героинята от втория епизод на новото предаване по Нова, майка й е виновна за смъртта на сестра й Лора, която много обича. Тя си признава, че мрази майка си Люба и че е пожелавала смъртта й.

Отношенията майка-дъщеря са драматично сложни, тъй като участничката не веднъж е била подлагана на психически тормоз от страна на майка си. От устата на родната си майка 37-годишната управителка на магазин за бельо е чувала тежки обиди и обвинения.

На въпроса „Смяташ ли, че баща ти Борислав е садист?" Соня отговори положително и разказа, че тя, сестра й и брат й, включително и майка й, са били много често налагани с юмруци и с колан.

Затова и на „Пожелавала ли си смъртта на баща си"  участничката също отговори с „да".

Една от причините Соня да участва в предаването е да докаже, че не е била насилвана сексуално от баща си, тъй като майка й е живяла в съмнение през годините.

Също така, майката Люба е имала колебания за сексуален контакт между дъщеря си и приятеля си Димитър, но Соня опровергава този факт и детекторът показа „Истина". Участничката разказа, че майка й е продала покойната й сестра Лора като проститутка в Гърция и освен това се е опитала да склони и самата нея да проституира.

След 90-минутно напрежение и емоции Соня отпадна на 18-ти въпрос, свързан с годеника й: „Валери ли е мъжът, с който си правила най-добър секс?". Отговорът й беше „да", но полиграфът отчете „Лъжа".

Зад кулисите след предаването Соня сподели, че отново би седнала на стола на истината, защото така се чувства спокойна, че е направила каквото е нужно пред паметта на сестра си Лора.