Меган Фокс опроверга информациите, че нейната героиня ще бъде убита в следващата част от поредицата "Трансформърс", съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Актрисата увери, че сценаристите не са предвидили сцена със смъртта на героинята й в предстоящия нов филм от поредицата.

Красивата брюнетка се прочу с превъплъщението си в ролята на Микаела Бейнс в оригиналния блокбастър от 2007 г. и се завърна като партньорка на Шиа Лабьоф в неговото продължение "Трансформърс: Отмъщението на падналите" тази година.

Филмови босове потвърдиха, че двете звезди ще се снимат в още един филм за роботи, който трябва да се появи по екраните през 2011 г. Породиха се също слухове, че ролята на Меган в следващия филм ще бъде по-малка поради разногласия с режисьора Майкъл Бей.

Спекулации в интернет гласят, че е възможно да има сцена със смъртта на нейната героиня. Говорител на актрисата обаче отхвърли слуховете, че героинята на Фокс ще бъде убита в третия филм от поредицата. Това не отговаря на истината, заяви говорителят. БТА