Тя напомня вкусен черен шоколад и е била в сексуалните фантазии за почти всеки мъж. Наоми Кембъл - черната перла на нашите времена.

Родена е на 22 май 1970та година и вместо да остарява, с времето тя  става все  по-гореща  и  изпепеляваща.

Родината й е  Англия  и във вените й тече кръв от всякакви нации.

За големия подиум е случайно открита,  когато е  само на  15 и се разхожда по лондонския Covent Garden. След  като се  записва към професионална модна агенция Наоми за първи път се  появява на  корицата на списание Elle.

Кембъл е първият чернокож модел, който се появява на кориците на списание TIME и на френското и английското издание на VOGUE.

Работи с едни от най-великите фотографи, като Patrick DeMarchelier, Steven Meisel, Richard Avedon, Herb Ritts, Ellen von Unwerth, Mario Testino и Peter Lindbergh.

Връхът в  кариерата си Наоми достига в началото на 90те, когато е сред най-популярните модели заедно с Клаудия  Шифър, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Кейт  Мос.

Освен на модния подиум чернокожата красавица се изявява и като певица, като също така има собствена модна линия и козметична серия.

През последните  години  Наоми е по-популярна с проблемите  си  с  полицията, отколкото с кариерата си.

Въпреки това обаче, след като се сгоди за руския милиардер Владислав Доронин, манекенката се зарече, че започва нов живот без алкохол и наркотици.

Представяме Ви последната гореща фотосесия на г-ца Кембъл за испанското издание на сп. DT.