Числа 6, 8, 10, 22, 28 и 47 се оказаха печелившата комбинация в 86-я тираж в трето теглене на играта „6 от 49”. В нито един от пуснатите 363 264 фиша обаче не бяха зачеркнати точно тези шест числа. Така натрупаният джакпот от милион и осемстотин хиляди лева остана и продължава да се трупа. Прогнозата на БСТ е, че до четвъртък при нарасналия интерес към игрите на тотото, натрупаната сума ще достигне близо 2 милиона. Такъв джакпот не се е трупал от ....... месеца.
  
 Мъжете играят по-често тото, отколкото жените. Затова и в над 50-годишната история на БСТ по-често печеливши в игрите се оказват мъжете. “Това обаче не означава, че този път големият джакпот няма да се падне в крехките ръце на някоя дама. В игрите на щастието са се случвали не една приятни изненади. Така че представителките на нежния пол трябва да са по-настоятелни и да опитават късмета си редовно”, коментира с усмивка изпълнителният директор на БСТ, Дамян Дамянов.

 Може би интересът на мъжете към спорта по естествен начин ги води към игрите на БСТ. Защото по-големите постъпления в игрите на тотото осигуряват и по-добро финансиране за българския спорт. Запалените спортни фенове знаят това и отчитат двете позитивни тенденции – като пускат повече фишове, те подкрепят спорта и увеличават шанса си да грабнат впечатляващата сума.