Легендата Травис Пастрана ще на прави опит да подобри рекорда за най-дълъг скок с рали автомобил на връх Нова година в рамките на шоуто Red Bull: New Year. No Limits.

Носителят на 9 златни медала в X Games, 4-кратен пореден рали шампион на Америка и единственият в света, направил двоен бекфлип с мотор, ще направи опита си в Лонг Бийч, а шоуто ще бъде излъчено пряко по ESPN.

Точно преди часовникът да удари 12 ч на 31 декември източно американско време, Пастрана ще направи първият в света опит на скок над вода и приземяване на рампа.

Доскоро най-големият пътнически кораб в света "Куин Мери" ще е акостирал наблизо и ще осигури невероятен фон на скока с дължина не по-малко от настоящия рекорд от 171 фута, или 52,1 метра.

"Очаквам с нетърпение да бъда част от Red Bull: New Year. No Limits. Лонг Бийч продължава традицията си да предоставя уникално забавление на жителите си в навечерието на Новата година. Скокът над вода с кола и приземяването върху движеща се лодка ще премине лимита на всичко, което съм правил досега", коментира Травис Пастрана.