Когато Бритни Спиърс и Парис Хилтън погледнат в чорапчетата над камината на Коледа, може да намерят вътре само въглен, защото, според анкета сред американчета, двете звезди би трябвало да са начело в списъка на лошите деца на дядо Коледа, съобщи Ройтерс.

С престоя си в клиниката Спиърс събра най-много точки като непослушна в отговорите и на двете възрастови групи - до 12 години и от 13 до 17 години. Следва я Парис Хилтън, която влезе в затвора за три седмици. След нея в групата на големите е Линдзи Лоън, а при малките - лисицата от телевизионното предаване "Dora the Explorer", Гринч и Дарт Вейдър.

За разлика от тях Майли Сайръс, дъщерята на Били Рей Сайръс, превъплъщаващата се в ролята на Хана Монтана в телевизионно предаване на Дисни, е любимка на децата до 12 години като "най-мила звезда".

По-големите - от 13 до 17 години - предпочитат Анджелина Джоли. На въпроса какво прави някого добър, децата са отговорили "чистенето и домакинската работа", "честността и вежливостта" и щедростта.

Лоши са тези, които не слушат родителите си, които са подли или тормозят другите и които се държат надменно. Анкетата е извършена по интернет сред 1107 деца от компания за маркетингови проучвания.