Вече може да запазите Вашият фиксиран номер (например 0723 66595) и да използвате телефонната услуга на Атлантис Нет, с което ще спестите до 70%.
За целта, просто трябва да посетите Атлантис Центровете в Ботевград, Правец или Етрополе и да изберете някоя от пакетните услуги Интернет и Телефон, която най-добре отговаря на Вашите потребности. За да избегнете излишно време и нерви, може да упълномощите наш представител, който ще поеме процедурата по пренасянето на номера Ви в мрежата на Атлантис Нет. Това ще е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за Вас!
Atlantis Net
На атрактивни цени се предлагат и пакети - ДОМАШНИ ПЛАНОВЕ
Използвайки последните постижения в областта на Интернет технологиите Атлантис Нет предлага на своите абонати най-новата си услуга – фискирана интернет телефония. Услугата предоставя възможност за провеждане на телефонни разговори към всякакви мрежи и дестинации при изключително високо качество и на невероятно атрактивни цени.
С оглед разнообразието от пазарни нужди, на абонатите се предлагат няколко тарифни плана, насочени към различни типове комуникационно потребление. Система за таксуване е прозрачна и предоставя на клиентите ни възможност за онлайн наблюдение на сметките и трафика.
Потребителите на нашите VoIP услуги могат да се възползват от следните предимства:
• Високо качество на връзката.
• Конкурентни цени.
• Прецизно отчитане време на разговор
• Всички стандартни гласови услуги, включително и ползване на факс.
• Мониторинг на качеството на услугата и сметката в реално време.
• Денонощна техническа поддръжка.
Услугата е предназначена за всички потребители на Атлантис Нет. Дава се възможност за провеждане на градски, междуградски, международни и мобилни разговори. Потребителите на фиксираната гласова услуга от Атлантис Нет получават телефонни номера от номерационния план за град Ботевград (0723 93ХХХ) и спестяват до 60% от телефонните си разходи.
За да ползвате телефонните услуги на Атлантис Нет е необходимо да имате активен интернет абонамент и обикновен телефонен апарат с тонално набиране. Ние предоставяме и инсталираме малко телеком устройство, необходимо за работата на услугата ( т.нар. VoIP gateway ).
За повече информация:
За да улесни потребителите при избора на подходяща телефонна услуга, Атлантис Нет поддържа висококвалифициран екип от консултанти, с които може да се свържете на телефони 0723/93300, 93311, 93322, 93333 и 0888/001177