С половин милион лева по-богата ще посрещне новата година г-жа Ангелова от град Шумен. Тя се оказа последният и най-голям печеливш в популярната sms викторина Големият кеш.

Името й бе изтеглено чрез жребий на 27-и декември, в 6 без 10 на живо по Нова ТВ от водещият Ники Кънчев. Той лично й съобщи невероятната новина по телефона.

Легитимността на жребия бе гарантирана от присъствието на нотариус Валентина Благоева. Гост-водещ в на последното теглене от най-щедрата игра бе и Орлин Павлов, който посъветва късметлийката от Шумен да харчи парите разумно и да не забравя приятелите си.

С тази последна и най-голяма награда общият размер на сумите, раздадени от Големия кеш, надхвърля 2 млн. и 500 хил. лв.

От старта на играта на 21-и септември водещият Ники Кънчев даваше всеки ден по една награда от 15 000 лв., всяка седмица - 30 000 лв, а в началото на всеки месец - по една голяма награда от 100 000 лв.

Всеки собственик на мобилен телефон на възраст над 18 години в продължение на три месеца имаше възможността да участва в забавната викторина с въпроси и отговори и да включи името си в жребия за наградите, само като изпрати sms на кратък номер 500 за всички мобилни оператори.

С връчването на сумата от половин милион лева приключи първото издание на Големият кеш - викторината с най-големите награди.