Компанията Aliph, която познаваме благодарение на Bluetooth слушалките Jawbone, снабдени с технологията NoiseAssassin, ни изненада с ново допълнение към продуктите си, пишат от mobilebulgaria.com

То носи името Jawbone Icon, предлага се в 6 варианта, различаващи се по дизайн и цветово оформление и разполагащи с някои доста интересни възможности. Като за начало в тях са добавени подобрена версия на технологията NoiseAssassin за редуциране на околния шум и опция за едновременна връзка с две устройства.

Има дори възможности за инсталиране на приложения през сайта MyTALK - AudioApp позволява смяната на гласа, който ще ви дава указания за входящи разговори, за състоянието на батерията и т.н., а DialApp осигурява различни функции за мултифункционалния бутон - например гласово набиране, преобразуване на SMS в глас или указания за откриване на бизнес адреси.

Интересното е, че при ползване с iPhone телефонът показва и графичен индикатор за заряда в батерията. Aliph Jawbone Icon вече се продава в Щатите на цена 100 долара.