51 пътни знаци „красят" култовото благоевградско кръгово кръстовище пред III-то Основно училище. Според шофьори то е без конкуренция за книгата на рекордите „Гинес", пише БГНЕС.

Гората от знаци хвърля в шах шофьорите, преминаващи пред кръстовището, кръстено от благоевградчани „Паскалев" - по името на кмета Костадин Паскалев. Поставените знаци са всевъзможни - на една стойка има и по три броя, сред които и информационните „Пази детето".

Броят на знаците на второто кръгово кръстовище, това при ресторант „Калисто", е далеч по-малък - само 31, което показва, че част от поставените при III-то ОУ са излишни.

Кръстовището между булевард „Св. Св. Кирил и Методий" и улица „Владо Черноземски" е окичено със знаци като учебен полигон за кандидат-водачите на МПС, шегуват се шофьорите. Според тях гората от железни колове замества изсечените десетки дървета при разширението уличното платно на улица „Владо Черноземски".

На 20 октомври миналата година, срещу кръстовището с писмо до кмета Паскалев и председателя на Общинския съвет Костадин Хаджигаев, се обявиха и специалистите в лицето на архитект Анелия Параскова.