Плеймейтката Николета Лозанова обясни пред bliasak.bg, че слуховете, че е елитна проститутка, са пуснати от жена. Тя обаче не пожела да разкрие коя е мистериозната дама.

„Всичко е просто комплексарщина. Знам кой стои зад клюките, знам и каква е причината, но не желая да се занимавам с тези глупости. Аз обаче го приемам с усмивка", заяви брюнетката.

Тя отсече, че клюките, че ще съди Николай Бареков, са измислици. „Не е виновен той, а спонсорите на сайта му. За тях също не искам да говоря, но мога да кажа, че са от Пловдив, от родния ми град", огорчена бе красавицата.

Николета Лозанова обясни пред bliasak.bg, че се е свързала с Министерството на външните работи. От там й издали документ, който удостоверява, че никога не е била в Лондон. Вчера в токшоуто „Точно така" тя разкри, че вече се е консултирала с адвоката си, който в най-скоро време ще предприеме съответните действия срещу въпросния сайт. По телефона на живо се включи и моделката Венета Харизанова, чието име също беше замесено в сексскандал. Тя ще бъде гост в шоуто утре, за да разкаже кой стои зад българския сайт, раздухал скандала и какви действия ще предприеме, за да се защити от нападките.