Какво се случва, когато сме страшно възбудени и изгарящи от желание, но лежим сами в чаршафите? Решаваме, че един качествен моно спектакъл ще е срамна и грешна проява? Или просто се усмихваме само на себе си закачливо, прехапваме устни и полека-лека тръгваме да опипваме пътя към дълбините на удоволствието.

Е, за мъжете ръкоблудството е нещо съвсем естествено. Всеки го практикува, независимо дали си признава или не. Даже някои като на шега казват, че самозадоволяването е за удоволствие, а сексът с жена за престиж. Може и да има нещо вярно, кой знае.

Но при жените въпросът с "пипането" стои по различен начин. Много от тях не възприемат този метод за доставяне на собствено удоволствие като го мислят за нещо срамно и неправилно.

Дами, въобще не е така. Умението сами да си доставяте наслада може да се окаже доста ценно и високо ценено от самите вас. Например, вече 100 години сте без гадже, даже приятелче за секс си нямате. И до такава степен сте се изнервили, че сами не може да се понасяте, а околните отдавана са се отказали да общуват с кълбото от нерви, зад което се криете.

И какво, трябва да продължавате да гледате със смущение секс сцените във филма или да се измъчвате при спомените за особено страстни ваши изживявания. Решението е много лесно! Освободете се от табутата и глупавите задръжки и се впуснете в непознатите дебри на собственото си удоволствие.

Пък и така може да намерите доста неща, които ви подлудяват и да ги споделите с партньора си (или бъдещия си такъв), да го научете и да знае как да ви задоволи най-добре. Опитайте, няма да сгрешите.

Жените, които се наслаждават на палавите си ръце, могат да ви кажат със сигурност, че така се чувстват по-добре и няма нищо неприлично и срамно. Е, разбира се, никой не казва да прекалявате и да включвате в малката си заигравка разни лудости като краставици, дезодоранти и всякакви подобни простотии. Ако иамте нужда от нещо по-твърдо и мъжествено, идете в секс шопа, не на пазара.

Експериментирайте съобразно и целенасочено, удоволствието си остава ваше, а експериментите - тайна, пазена от чаршафите ви.