Всяка десета жена имитира оргазъм почти всеки път, когато двойката прави любов, според ново проучване, цитирано от британския таблоид "Дейли Мейл".

Учените са установили, че 48% от британските жени фалшифицират своя оргазъм. За сметка на това обаче, 9% са признали, че изпитват разтърсващата емоция, всеки път, когато правят секс. 7% от анкетираните са приключили връзката си, тъй като не са били доволни в леглото, но само 10% от тях са разкрили пред партньора си истинската причина за раздялата им.

25% от жените твърдят, че са изключително недоволни от сексуалния си живот, докато 16% се оплакват от липсата на любовна игра, а 11% са заявили, че техният партньор стига до оргазъм твърде бързо.

Има и още по-тревожна новина за мъжете. Анкетата, в която са участвали 3 000 жени, разкрива, че почти 38% от жените признават, че техният партньор се опитва да разбере разликата между истинския и фалшивия оргазъм. 20% от жените дори признаха, че мислят за друг мъж в леглото, което им помага да стигнат до оргазъм, като известните актьори или мъжете-приятели са сред най-популярните хора, за които си фантазират, пише БГНЕС. Но вместо да поговорят с партньора си, в опит да разрешат проблема, повече от 15% признават, че твърде много се срамуват или не искат да захващат тази тема в леглото.