Део е сериозно притеснен за здравето на своята красива приятелка Лора, пише в-к. "Галерия".

Според близки до двойката, певицата почти всяка вечер излизала и взимала големи количества стимуланти, като ги смесвала с алкохол:

"Лора прекалява с наркотиците и пиенето. Преди ни беше забавно да вършим щуротии, но тя прекрачи границата. Понякога ми се струва, че до мен стои непознат човек. Нуждае се от помощ, а аз не знам какво да направя", казал пред свой приятел водещият Деян Славчев.

"Моя работа е как си прекарвам свободното време. В момента правя нови песни, а клиповете ми се радват на голям интерес. Едва ли някоя надрусана тъпанарка може да прави толкова квалитетна музика", отговаря на обвиненията Лора.

"Део се оплака на Данчо, че Лорчето съвсем е изпуснала юздите. Двамата открай време не се обичат, но сега са принудени да мислят заедно как да откажат палавницата от вредните навици", разказват близки на проблемното семейство.

Самият Караджов на всеослушание обявил, че не желае да се меси в живота на щерка си:

"Винаги съм възпитавал Лора да бъде самостоятелно момиче. Не исках да тръгва по моите стъпки, но тя реши да се занимава с музика и не съм я спирал. След това не бях особено очарован от връзката й с Део, но пак си замълчах.

Сега се опитват да ме изкарат едва ли не лош баща, защото не ме било грижа какви ги върши Лора. Тя е пълнолетна и знае как да се грижи за себе си. Слуховете, че прекалява с алкохола, са пълни глупости. Най-вероятно някои пикли на нейната възраст й завиждат за успехите и главичките им раждат вредни фантасмагории за поведението на дъщеря ми", убеден е изпълнителят на няколко легендарни рокаджийски парчета.

Певицата е убедена, че нейни познати, които й се пишат за първи приятели, се опитват да я очернят пред най-близките й хора:

"Нямам никакви проблеми с личния си живот. Обичам да купонясвам, но на моята възраст това е напълно нормално. Опитвала съм какво ли не, но гледам да не прекалявам. Део е доста по-буен от мен. Понякога му се чудя как успява да издържи да излиза седем вечери подред и да се прибира в шест сутринта", коментира певицата.