Ще дойде ли наистина принцът от Дания за красивата Елеонора? Това се питаме всички, а отговорът ще получим утре вечер в Big Brother Live.

Елеонора призна за Николай – мъжът, който живее в Дания, който и подарява шармантен пръстен и букет от 100 рози. Същият той е отправил предложение да я вземе при себе си заедно с дъщеричката й Анжелина.

Тъй като майката на Елеонора не можа да каже много, сега Николай идва от Копенхаген, за да разберем лично от него дали наистина е готов на сериозни стъпки.

Утре по време на Big Brother Live ще се проведе и конкурсът за най-щастливо семейство в къщата. Съдбата на фалшивите двойки Цветанови и Бенчеви зависи от него. За да е успешна тайната им мисия, те не трябва да попадат на последните места в класацията.

Истинската съпруга на избухливия ботевградчанин Цветелин от понеделник е в общата къща. Сега той не се притеснява от манипулации и много по-добре се справя с ролята си в тайната им мисия.

Цветелин отказа да целува бившата си жена Ива, докато Ванеса не беше при него, за да не си извади съпругата му погрешни заключения и това да се отрази на брака и взаимоотношенията им.

Ели Кузмова обаче има съмнения за отношенията на една от двойките с тайна мисия - Цветелин и Ива. Тя открито ги нарича мисионери и е сигурна, че двамата са поставени лица – артисти, завършили ВИТИЗ. Наложи се Цветелин и съучастникът му по мисия Светлин да изграждат нова стратегия, за да не провалят задачата си малко преди края й.

Междувременно в къщата се заформя война между двете най-големи красавици. Давид отново беше нападнат заради това, че не е защитил жена си от обидите на майка му в къщата.

Велинградската дива има сериозни поддръжници в лицето на някои от мъжете в къщата. Цветелин не е съгласен, че "една от най-големите красавици в България е с един от най-големите смотаняци". Симпатиите на русенеца Стоян към Елеонора вчера сутринта станаха повод за разправия с половинката му Мария, а по-късно вечерта прераснаха в сериозен скандал.

Мария се дразни, че мъжете боготворят Елеонора и с викове се опита да отстоява своята позиция. Срещу трима заслепени мъже обаче, русенската Анелия се оказа безсилна и това я разстрои до плач.

В мисията "Мазни борби", разделени на отбори и намазани с бебешко олио съквартирантите борбено се изправиха един срещу друг. Залогът беше голям – възможност за семействата в отбора победител да си върнат 40% от месечните заплати.

Отборът на червените беше в състав семейство Кузмови, Цветанови, Качанови, Милеви и Чипеви. Отборът на сините - семейство Шопови, Бенчеви, Трифонови, Петрови и Каменарови.

Капитани на отборите бяха Стоян Шопов и Веселин Кузмов. Двамата отговаряха за подготовката на отборите преди началото на състезанието, която предизвика еуфория и комични моменти. Някои усилено се разгряваха, други си даваха спортен хъс, трети изрисуваха гърбовете си с имена на противниците.

Ванеса и Ива застанаха първи една срещу друга. След ожесточен двубой, бившата жена на ботевградчанина Цветелин- Ива - пребори настоящата му съпруга Ванеса.