Първото семейство, изгонено от Big Brother Family, са Боян и Боряна Милеви. Те напуснаха къщата завинаги след като 67,2% от зрителите на Нова телевизия дадоха своето НЕ за този семеен модел. Милеви очевидно не покриват 7-те критерия за семейно щастие, които почитателите на Big Brother формулираха на интернет страницата на шоуто.

Черната овца в семейството се оказа Боряна, която събра 40,9% от негативния вот за тях. Въпреки че Милеви показаха сплотеност и взаимно допълване на две противоположности, това не беше достатъчно, за да останат в Къщата. Тяхната връзка е основана на физическото, а не на духовното привличане, а зрителите не видяха безусловно раздаване на партньорите един към друг, обобщаваха коментарите след изгонването на двойката.

За себе си Боян и Боряна казаха, че са естествени, истински, отговорни и борбени хора. Но след подробно обсъждане на предимствата и недостатъците на номинираните, зрителите избраха в къщата да остане семейство Чипеви - майстора на купона и интригата Павлин и мълчаливата му, крайно търпелива съпруга Сашка.

Защитниците на Павлин и Сашка бяха по-приказливите в студиото на Big Brother Live и изпълниха своята мисия. Според Генчо Генчев, един от съдниците на оспорвания „двубой", Боян и Боряна бяха по-колоритните личности. Но както Латинка Петрова, другият съдник, каза, хората избраха народностния тип мъж и жената, която носи в себе си велика драма.

(Съдниците на Big Brother - Латинка Петрова и Генчо Генчев)

Дори без Милеви шоуто продължава.

Събота вечер ще разкрие нови тайни пред любопитните за съдбите на хората в Къщата. Тежките признания пред зрителите на Нова телевизия ще направят Ива и Цветелин. Двамата бивши партньори, които опитаха да играят „семейство" ще проговорят пред детектора на лъжата в „Big Brother - Истината". Какво си казаха двамата бивши партньори гледайте в събота вечер в 20.00 ч. по Нова телевизия.

Все още пресни са раните и от драматични събития, които сполетяха семейство Качанови. Освен гостуването на майката на Давид и обожателя на Елеонора - Николай, двамата разбраха скандални истини един за друг пред детектора на лъжата, които разтърсиха връзката им.

Горчивите тайни, които Елеонора е крила дълбоко, а Давид никога не бе чувал, гледайте в извънредното предаване на „Big Brother - Истината" в неделя от 20.00 ч. Този ексклузивен епизод е свързан с цялата история на семейство Качанови и е истинската причина за предложението, което Big Brother отправи към тях. Под влиянието на емоциите и истините, които излязоха след полиграфа, Давид и Елеонора изказаха желание да напуснат шоуто. Това предизвика Big Brother да постави началото на операцията „Спасението на семейство Качанови".

За да решат проблемите си, Big Brother дава възможност на Давид и Елеонора да напуснат къщата за този уикенд. Те ще прекарат време насаме с дъщеричката си Анжелина на специално място, осигурено от Големият брат

В понеделник зрителите ще разберат как двойката е използвала минутите, прекарани насаме и решенията, които са взели, далеч от стреса на Къщата. Имат ли бъдеще заедно Елеонора и Давид и ще се превърнат ли в истинско семейство след напускането на шоуто - отговорите само в Big Brother Live. Решението за собственото си бъдещето си пред Ники Кънчев и цяла България ще споделят лично Давид и Елеонора.

Не пропускайте драматичните събития в Къщата и съдбоносните обрати, пред които се изправят двойките от фамилния сезон на Големия брат всеки ден по Нова телевизия.