Клубът е отворен за всички жители на община Ботевград, които имат въпроси, искат да споделят проблем или да изкажат мнението си. Ако конкретни казуси изискват проверка в различни институции, хората ще получават отговор в срок до 10 дни.
Работата на приемната няма да е формална. Всеки човек ще бъде изслушан с внимание. Живият контакт с ботевградчани е особено ценен, защото хората най-добре знаят какво е важно за тях и защото това е здравият смисъл на политиката, чрез който  политиците могат да отговорят на очакванията на хората.
Депутатът от Ботевград Даниел Георгиев ще посреща хората в приемната всеки понеделник. Всяка сряда с ботевградчани ще разговаря заместник-областният управител Мартин Тинчев, а всеки петък – общинският съветник Марсел Методиев. През останалите дни в клуба ще има представител на ГЕРБ, който ще приема мнения и сигнали на граждани. Периодично други представители на партията в законодателната и изпълнителната власт ще имат лични срещи с хората в града. Този петък в клуба ще е депутатът от София-област Цветан Сичанов, член на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред, съобщиха от ръководството на ПП “ГЕРБ” – Ботевград.

Клубът на ГЕРБ се намира на втория етаж в заподното крило на Ритуалния дом.