Целувката по устните от любимия мъж е най-добрият начин една жена да се почувства красива, пише в. "Сън", цитирайки резултатите от допитване сред 1000 представителки на нежния пол на възраст над 18 години.

Според участничките в допитването целувката е по-добра дори от секса и пазаруването. 60 процента от дамите признават, че това е най-добрият начин да разберат, че са привлекателни и желани.

На второ място в списъка с нещата, които карат една жена да се чувства красива, е новото бельо. Следват сексът, подсвиркванията, дългото излежаване във вана с мехурчета, пазаруването и закупуването на нови обувки.

В Топ 10 попадат още бляскавото червило, тренировките във фитнеса и шоколадът. Извън челната десетка остават неща като парфюмите, бижутата и процедурите за разкрасяване. "Целта ни бе да разберем какво кара жените да се чувстват по-красиви.

Не сме и допускали, че нещо толкова простичко като страстната целувка оказва толкова голямо влияние върху самоувереността на дамите", казват авторите на изследването, направено по поръчка на козметичната компания "Блистекс".