Какво най-често прави жените "лоши"? Добрите момичета си ходят вкъщи, а лошите ходят... навсякъде. Те си говорят за секс, мислят за секс и какво по-добро място за това от социалната мрежа Facebook.

По последни данни Facebook се е превърнал в "скритата програма" на лошите момичета. Какъв по-добър начин за контакт с някое страхотно момче или бивш любовник. Най-често мрежата събира хората или връща хората към стари, отдавна забравени познанства и интимни партньори. Все повече жени използват социалната мрежа, за да търсят любовта или случайни сексуални половинки.

Освен за запознанства жените имат лошия навик да проверяват и следят гаджетата си, но интересно е, че го правят не само с настоящи, но и с бивши приятели. Освен това според психолози няма по-добро място да поговорите за интимния си живот от интернет, пише БГНЕС.

Тук без притеснение можете да кажете на глас какво харесвате, да разкажете на приятелите си за последните си любовни увлечения или преживявания или да обсъдите опита на новия любовник. Известно е също, че пред компютъра е много по-лесно да изразявате както чувствата и емоциите си, така и желанията си. За това и Facebook става най-лесният и бърз начин да откриете човек, който да има същите копнежи като вашите, който да търси секс или просто комуникация.