Лесбийките са готини за излизане навън, да говорите за футбол, спорт и всякави други мъжки неща, а и най-вероятно ви бият на канадаскa борба.

За съжаление порно индустрията е наложила някакъв стереотип за такива жени,че те са заблудени относно своята сексуалност и просто не са попаднали на правилния мъж, който да ги задоволи.

За да не изпадате в конфузни ситуации, сме ви подредили няколко реплики, които ще ви помогнат да не ви изритат от партито на полу-голи лесбийки.

8. Ти просто не си срещнала правилния мъж все още - Не, но определено говоря с неподходящия в момента.

7. Искаш ли тройка? - Не, но обмислям дали да не заведа приятелката ти у нас, за да й покажа едно-две неща.

6.Лесбийките не правят секс. - Верно ли? Ако си го повтаряш достатъчно пъти на ден, може и да си повярваш.

5.Кой е мъжът във вашата връзка? - Може би не си забелязал, но няма мъж във връзката ни, защото сме две момичета. Някак си това е смисъла да си хомосексуален, еднакъв пол...знаеш как е.

4.Не приличаш на хомосексуална. - Това, че не ти приличам не означава, че ще спя с теб. Разкарай се.

3. Как знаеш че си хомосексуална? Сигурна ли си? - Ако искаш да ти отговоря на това честно ще трябва да поседнеш, защото ще е дълга история. Виж, ще трябва да ти разкажа за тежката ми личностна криза когато бях на 14, която се превърна в няколкогодишна терапия и депресия. Но тъй  като си ми напълно непознат, просто ще ти кажа, че дори и да съм имала някакви съмнения относно сексуалността ми, след като те срещнах  те напълно изчезнаха.

2.Но все пак си била с мъж, нали? - Да, и много добре знам какво "изпускам". И трябва да ти кажа, че вие мъжете не сте кой знае какво, а и факта, че съм била с мъж, не означава че ще спя с теб, нито е покана да се съмняваш в сексуалността ми.

1. Може ли да гледам? - Не.