Читалище “Христо Ботев” и магазин “Цветима” организираха празник на модата в Ботевград. Събитието се състоя вчера в големия салон на читалище “Христо Ботев”. В него взеха участие възпитаници на ботевградската гимназия. Те показаха актуални за сезона  облекла на известни български производители – “Парушев”, “Рива”, “Ревю”, “Леопард”, “Юнона”, “Никола” “Вегея”, “Стил В” и други.
Младите хора се представиха като истински професионалисти на модния подиум. Те изпълниха сцената с много красота, елегантност и темперамент. 

Самото начало на ревю-спектакъла обеща едно вълнуващо преживяване на публиката. На сцената се появиха два мощни мотора с манекенки, които дадоха старт на модното дефиле. В началото бяха представени дамски и мъжки спортно-елегантни облекла, подходящи за деловото ежедневие и свободното време. Особено внимание бе отделено на аксесоара към официалния мъжки костюм. Модната линия във вратовръзките демонстрираха момичетата от мажоретния състав. Те впечатлиха публиката с така наречения "Танц с чадъри", изпълнен на фона на песента “Ню Йорк, Ню Йорк”. По време на това изпълнение бе показана бяла плетена рокля от новата колекция на модна къща "Силвър дей".  

Кулминацията в ревю-спектакъла бе представянето на официални облекла за балната вечер и на булченски рокли, предоставени от Обредния дом в Ботевград.

На финала артистичните модели пресъздадоха най-вълнуващите и незабравими моменти, съпътстващи сватбеното тържество: вдигане на наздравица, размяна на пръстени, хвърляне на булченския букет и жартиер. Оригиналното хрумване на режисьора бе посрещнато с бурни аплодисменти от страна на публиката. Овациите на зрителите спечелиха и изпълненията на мажоретния състав, Клуба по брейк, както и на тримата актьори от самодейния театър, които се превъплътиха успешно в ролята на вечната Тина Търнър. 

“Ревю-спектакълът бе изключително приятно изживяване в делничния ден. Организаторите за пореден път показаха, че подобни проекти могат да бъдат професионално реализирани и на по-малки сцени”, коментираха зрители след края на събитието.

Постановката не ревю-спектакъла е дело на актьора Николай Найденов.