След като известно време остана извън светлината на прожекторите, ето че Меган Фокс реши да ни напомни за присъствието си чрез последната си фотосесия за сп. Аllure.

Противно на очакванията, тук Меган е много елегантна, дрехите, с които се е снимала, са семпли, а прическите й позволяват да изглежда като различен човек на всяка снимка.

В интервюто си за списанието звездата от "Трансформърс" споделя мнението си за пластичната хирургия, както и за папараците:

"Смятам, че една жена трябва много добре да се замисли, преди да се подложи на каквато и да е било операция. На този етап аз не бих пробвала, защото се ужасявам от идеята, след това да не се харесам или пък нещо да се обърка по време на самата манипулация. Според мен, преди да се реши на такава стъпка, всяка от нас трябва да се посъветва с психолог".

За папараците г-ца Фокс заявява, че откровено я дразнят и дори на моменти се чуди, дали не ги мрази:

'Много е досадно, когато съм на снимачната площадка, например, и съм се съсредоточила изключително много с цел да представя по най-добрия начин героинята си, те да изкачат от всякъде само и само, за да ме снимат. Не просто ме разконцентрират, ами дори ми идва да ги ударя с нещо", откровеничи Фокс.