Откриването на комплекс „Панорама”, което се състоя на 27 май, беше посетено от представители на няколко водещи банки – Емпорики Банк, СИБанк и Райфайзен банк. Те изразиха одобрението си за качеството на строителството и условията на живот, които комплекса предлага. Това одобрение беше повод да се предложат преференциални условия за хората, които се нуждаят от нов дом. Предимството за клиента е безспорно, тъй като условията за получаване на ипотечен кредит, осигурен чрез компанията инвеститор, са много по-изгодни, отколкото такъв директно от клиента. Банките познават проекта, качеството на изпълнение и фирмата инвеститор, и са готови да отпуснат заем много по-бързо и при по-добри условия. Така грижата и уважението към бъдещите обитатели на комплекса, които инвеститорите са изповядвали при създаването му, са обогатени с възможността за договаряне на условия за реално придобиване на избраното от клиента жилище.

Френско-българското дружество”КРЕЕР.С.” предлага комплексна услуга на своите клиенти, съдържаща следните компоненти: функционално, качествено жилище в красива облагородена среда; преференциални условия от банки за отпускане на кредит, за да стане реалност ползването; възможност за едногодишно ползване под наем, който впоследствие се приспада от цената на жилището; управление на собствеността, изразяващо се в грижа и поддръжка на общите части и съблюдаване на изискванията на Закона за управление на етажната собственост.

Всеки вторник и петък в комплекса има приемен ден за посещения и консултации с представители на инвеститора и банката за изчерпателна информация и подпомагане в избора. Консултациите ще се правят след предварително уточняване на часа на посещението на тел.: 02 /858 40 40, съобщиха от "Р.С. Инженеринг" ЕООД.