Талантливи деца с увреждания получиха стипендии на тържество в Министерството на труда и социалната политика. Средствата в размер на 17 756 лв. са събрани от продажбата на книгата на Кристиян Григоров от Етрополе "Моят живот". Стипендиите дават възможност на децата със затруднения сами да развият своите таланти, отбеляза при връчването министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Заедно със заместник-министър Валентина Симеонова, главният редактор на вестник „24 часа” Венелина Гочева и журналистът Ники Кънчев връчиха ваучерите на 10 деца. Кристиян Григоров, Петко Сталинчев, Калин Асенов, Кристин Райчева, Таня Кунева, Владимира Данова, Веселин Станчев, Ива Велева, Стилиян Господинов и Николай Димитров ще получават стипендии в продължение на 9 месеца.

Една от основните цели на книгата е да се помогне на талантливите деца, за да могат да се почувстват щастливи. Надеждата за живот е най-важното, което трябва да има всяко дете, отбеляза посланикът в „Европейската година за борба с бедността и социалното изключване – 2010” Кристиян Григоров. Вестник „24 часа” издаде неговата книга "Моят живот" с финансовата подкрепа на фонд „Социално подпомагане” към МТСП.