Младата и талантлива певица Лора Караджова ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се", тази събота, 3 юли, от 11:00 ч. по bTV.

Първата изненада за Лора ще бъде нейният колега Любо Киров, който ще я обвини, че след дуетите с баща си, Део и други нейни колеги още няма песен с него. „Това е огромно мое желание, но не знаех, че Любо също иска", ще коментира Лора.

Колко е разкрепостена в живота пък ще разкрие един от най-близките й приятели - режисьорът Валери Милев. „В нея най-много ми харесва това, че тя не се взима на сериозно. Изобщо не й пука какво ще си помислят хората, а за купони винаги е първа", признава Валери. Лора ще сподели, че вместо желанието й за купони да отминава, то се засилва с годините. „По-често излизам сама с приятели, а Део предпочита вече спокойствието", ще разкрие певицата.

Една от най-емоционалните изповеди в предаването тя ще получи именно от своя любим - Део. „Тя е единствената жена, на която имам пълно доверие - това, което ми е липсвало в другите връзки. Беше на 21 години, когато се запознахме и често ми казва, че е остаряла с мен", ще разкаже Део.

Той ще разкрие, че двамата с Лора говорят за деца, но не и за брак. „Чувствам, че вече имам нужда да осмисля дните си по този начин", откровено признава тв водещия. По тази тема Лора ще сподели: "Понякога много искам да имам дете, друг път си мисля, че съм още твърде млада. Но знам, че когато аз реша, това ще се случи".

Каква е Лора като дъщеря пък ще разкрият нейните родители - Данчо и Мариана Караджови. Те ще споделят, че вкъщи е била тиха, спокойна и доста прикрита, за разлика от живота с приятелите й. Родителите на певицата ще признаят, че най-трудният й момент е през 2006 година, когато с колата си тя блъска човек, пресичащ на червено.

 

„ Беше истински кошмар! След това тя дълго време не можеше да пресича и да шофира. Трябваше аз да я придружавам", споделя майка й Мариана. При спомените за трагедията Лора няма да сдържи сълзите си. „Слава Богу, човекът се оправи и сега е жив и здрав. Но самата мисъл, че можеше да се случи най-лошото, ме ужасяваше", разстроена ще разкаже певицата.

Водещите Меги и Нели ще я срещнат и с нейния брат - Даниел, който също е запален по музиката. Той ще я предизвика двамата да изпеят обща песен  с баща им. А приятелите й Явор Русинов и коафьорът Гого ще я провокират да танцува и да изпее любимата си песен на Део.

В студиото на „Търси се" певицата ще се срещне на живо с един от най-големите си фенове - актьорът Любо Нейков. Той ще разкрие защо е най-големият почитател на Лора и защо никога не би се осмелил да я имитира.