В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Мария Илиева, Васил Петров и Веси Бонева записаха коледната песен "Silent Night" и заснеха видео към нея.

Кадифеният глас на Мария Илиева, доказаният стил и класа на Васил Петров и свежото изпълнение на Веси Бонева придават на традиционната песен едно ново звучене, напълно в духа на предстоящата Коледа. Аранжиментът е на Румен Тосков.

Тримата изпълнители посветиха видеото, заснето под режисурата на Борис Радев, на първата европейска Коледа на страната ни. Във видеото тримата изпълнители напомнят красиви ангели, които отправят своята благословия и пожелания към всички хора. Този образ се допълва и от красивите златни орнаменти и арки, типични за всеки църковен храм, които присъстват във видеото.

Мария Илиева и Веси Бонева са облечени в красиви рокли в бяло и златно, с ангелски ореоли от звезди, а Васил Петров е в типичния за него стилно издържан костюм, отново в бяло.

Видеото рисува домашната идилия на едно сплотено семейство, което очаква коледната нощ. Семейният уют и топлина струят от кадрите, изобразяващи празничната трапеза, родителите и техните деца, събрали се около коледното дърво в очакване на коледното чудо.

Видеото представя и кадри от София, която заснежена и грееща с пищна коледна украса, напълно се вписва в прототипа на една достойна европейска столица.