Един от най-известните DJ на планетата Sven Vath се завръща триумфално у нас на 12 Август, за да се включи в първото издание на морския фестивал ИНСОМНИЯ.

Хоратаот Метрополис забъркаха със замах новото си лятно парти приключение, хвърляйки котва за месец на приказния плаж Перла пред бившата резиденция на Тодор Живков.

Трета седмица поред притихналият морски бряг в Приморско е разтърсван от модерния саунд на Nick Warren, Guy J и John Digweed, a тази седмица солидната саунд система Eastern Acoustic ще изпита и любимецът на родната публика - босът на Cocoon records.

Sven Vath e собственик на един от най-известните музикални лейбъли и едноименният клуб Cocoon във Франкфурт това лято завърта единайстия супер успешен сезон на вечерта в легендарния клуб Amnesia в Ибиса к

Той ще кацне на Южния ни бряг с частния си самолет този четвъртък, като това ще е първата му изява на плажа в България. Многобройни фенове от дни окупират Приморско в очакване на идола си, а промоционалните билети за партито на 12 август бяха разграбени за дни.

Най-нетърпеливите парти маняци вече загряват с дневни плажни сесии на Forest bar, осигурени от диджеите от Метрополис и новата надежда на българската хаус сцена Петър.

«Sofia was the BOMB» беше краткият, но достатъчен коментар на звездата за миналогодишната му изява у нас.