Анн Джи имала възможност да продължи договора си, но го прекратила и се завърнала в България. Веднага след пристигането си заминала за родното Черноморие - дестинация Лозенец. Защо ли не се учудваме?! Това малко селце между Китен и Царево от години е лятна дестинация за десетки бг звезди, които не обичат чалгата. „Там няма нито едно чалга заведение, това е страхотно", казва Анн Джи и продължава - „За първи път отидох в Лозенец и всичко много ми хареса. Успях да си почина. Там се скрих от всичко и всички".

Компания на Анн Джи на морето правили нейни приятели, а неотлъчно до нея бил, не някой мускулест мъжага, а фретката албинос Джи Ти. Двегодишното животинче е вид рядка норка и вече се превърна в запазена марка на певицата. Тя го води насвсякъде със себе си, дори и по светски събития. Малкият и Анн Джи прекарали заедно и почивката в Лозенец - ходили на плажа, вечеряли в ресторанти... Анн Джи призна, че не си пада по нощния живот и затова си лягала рано. Но не поиска да сподели дали в леглото й вечер е бил само сладкият Джи Ти.

След няколко дни тя отново заминава за морето. Ще има участия в Слънчев бряг и Св. Влас. Участието в Св. Влас съвпада с рождения ден на красавицата и тя е развълнувана, че за първи път ще работи на празника си.

Кой още почива в Лозенец:

Малкото село е един от предпочитаните български курорти от години. Всички български изпълнители, които не обичат чалгата и суетата, могат да бъдат забелязани там. Тази година не прави изключение.

Лозенец е наречен „черноморското село на богатите", заради луксозните къщи на Белослава, Иван („Станция нова"), Митьо Пайнера, Жени Живкова и т.н. Вилите им са кацнали на скалите в приказната местност „Тарфа" и повечето от тях дори имат частен плаж. В Лозенец няма чалга заведения, но иронично, селото е любимо място за почивка на Азис, Тони Стораро и други фолкизпълнители.