Всяка двойка прави секс поне 104 пъти, преди дамата да забременее, сочи британско проучване. Британски сексолози  откриха, че средностатистическата жена се нужда от шест месеца секс, по приблизително четири пъти на седмица, за да зачене първото си дете.

Освен това учените установили, че една на десет жени имат толкова силно желание да забременеят, че викат съпрузите си от работа вкъщи, когато са в овулация. 70% от дамите пък искат бебетата им да се заченат, докато правят страстна, разгорещена и спонтанна любов. Резултатите от проучването се изготвени от мненията на над 3000 жени, които участвали в анкетата доброволно, пише БГНЕС.

„Да правиш секс 104 пъти преди да забременееш звучи прекалено много, но повярвайте ми - не е", заяви д-р Майк Смит. „Въпреки това, тези, които не искате да забременеете, не забравяйте да използвате нужните предпазни мерки. Опитите за зачеване на бебе са вълнуващ период за всяка двойка и много хора опитват по всякакви начини, за да имат дете", допълва британският учен.