Джордан стана жертва на кражба във Варна. След участие в елитно заведение младата надежда на Ара Мюзик намерил автомобила си с разбита ключалка и от него липсвало якето му.

Изпълнителят на парчето "Не боли" оставил автомобила си паркиран близо до заведението в морската ни столица. Докато Джордан забавлявал посетителите, апаши разбили ключалката на колата му и задигнали отвътре якето на талантливия певец. Когато в ранните сутрешни часове той трябвало да пътува обратно към София, видял пораженията по возилото и установил кражбата.

"Взели са само якето, защото просто не е имало нищо друго в автомобила. За съжаление, в днешно време почти няма човек, който да не е станал жертва на обир, но в крайна сметка съм благодарен, че не се е случило нещо по-лошо - че аз или някой от пътуващите с мен не е пострадал. Неприятно е, че са ми разбили ключалката и сега трябва да я сменям, но не е толкова страшно. Всички повреди се отстраняват, важно е, че няма инциденти с нас", разсъждава философски Джордан.

Певецът, който от скоро е шофьор и обича да пътува с новата си придобивка - личния си автомобил, досега не бил потърпевш от кражба и се надява, че повече няма да има подобни неприятности.

Изпълнителят не пожелал да направи оплакване в полицията.

"Не съм подал жалба, защото имах професионален ангажимент и трябваше веднага да отпътувам от Варна. Нямаше кога да го направя, макар че съм убеден, че органите на реда щяха да ми окажат пълно съдействие", сподели Джордан.

Той се опитва да гледа на случая с подобаващо чувство за хумор. "Това, че са ми отмъкнали якето е добър повод да си подаря ново за празниците. Важното е да сме живи и здрави. Всичко друго се нарежда", усмихва се певецът.