Когато чуеш името на Майкъл Джордън, първата ти асоциация е свързана с баскетбол. Да, но той си има и друг любим спорт, където не е толкова добър, да не кажем въобще.

Ето и други подобни примери:

1. Шак – В свое риалити шоу един от най-добрите центрове в последните години се изправи срещу Мисти Мей Трейнър и Кери Уолш. След обичайните си заяждания, в който Шак сподели, че ако тези двете (олимпийски шампионки по волейбол) го победят ще тича на плажа в розово трико той губи с 2:0.



2. Мериън Джоунс – Помниш ли Олимпиадата през 2000, когато Джоунс издуха всички и грабна 5 златни медала. Днес на 34 г. Джоунс вече е в женската WNBA, където бележи по едва 3.4 точки на мач.



3. Чарлс Баркли – Феновете в NBA се забавляваха с Баркли, докато играеше в лигата. Зрителите на TNT се забавляват с неговите коментари, но истинско забавление е да гледаш сър Чарлз да изграе голф.



4. Майкъл Джордън – След първото си отказване от баскетбола, най-великият баскетболист на всички времена (да прощават Леброн Джеймс, Шакил О'Нийл, Коби Брайънт и останалите) се пробва в бейзбола. След като се видя, че не я може тази игра той се върна към своята любов – баскетбола.



5. Джъстин Гатлин – След наказание от 4 г. за употреба на допинг Гатлин реши да се пробва в NFL. След проби в Хюстън, Тампа и Тенеси, в които не успя да си издейства постоянен договор той прекрати кариерата си на футболист.



6. Дуейн Уейд – Уейд и Анди Родик поиграха тенис, където първият едва връщаше сервисите на Родик, след което Уейд буквално скри топката на Родик.



7. Мануте Бол – Виждал ли си Мануте? Той е най-високият играч, играл някога в NBA. Покойният вече център правеше всичко по силите си, за да събере пари за Судан. Игра хокей, боксира се и язди кон. Но както можеш да предположиш Бол едва се държеше на леда.