Календарите на "Пирели" отдавна имат достойна конкуренция. Родната компания за натурални сокове ВВВ за поредна година пусна 12 лъскави страници с най-знойните световни хубавици - по една за всеки месец.

2008-а ще е адски гореща с убийствените фотоси на "естествените" красавици. Снимките са дело на топфотографите в бранша. Васил Къркеланов, Дилян Марков и Енчо Найденов дават всичко от себе си, за да превърнат произведението в истински манифест на естетиката.

Майсторите снимат изкусителните сесии в продължение на година на различни места из страната. След усърдната работа от компанията се хвалят, че луксозният им продукт претендира да е най-скъпият на българския пазар.

Сред моделките греят имената на известни манекенки и актриси от 10 държави. Повечето от тях са се кичили с титлата "Мис" на своята родина или са печелили престижни конкурси по цял свят.

Блестeли са и върху кориците на някои от най-известните фешън списания и са омайвали публиката от екраните в прочути филмови продукции. Уви, серията е лимитирана. Екземплярите ще се разпространяват по специален ВИП списък.

В някои от предишните легендарни издания на календара на ВВВ феновете плакнаха очи с прелестите на самата Леонор Варела. Звездата от "Клеопатра" посети България специално за снимките на традиционния "натурален" годишник.

И ослепителната плейбойка Енджи Евърхарт кацна преди време в София по същия повод. Патриша Веласкес от "Мумията", Сандра Видал от "Дързост и красота" и пращящата от сексапил Виктория Силвстед също са се разписвали с участие в бляскавия календар на българската компания.