Снимките, които ви предлагаме, са направени днес сутринта. Те показват какво е останало от двете зали след вчерашния пожар, който продължи повече от два часа.

За огромно съжаление от залата за акробатика не е останало нищо - в пепел са се превърнали и квадратът, и батутът, и пътеката за скокове. Всичко е черно и зловещо. Някои от металните релси направо са се огънали от високата температура. На места дори огънят все още тлееше и кола на местната РСПАБ пристигна да ги изгаси.

При баскетболната зала ситуацията е коренно различна. Както вече съобщихме, всички баскетболни съоръжения, включително и дървеният под и дървените табла на осемте спомагателни табла, са непокътнати, в което може да се уверите от снимковия метериал. Останала е абсолютно читава и новоположената дограма. От двете пластмасови баскетболни табла това, което е близко до огъня, се е изметнало. 

Всичко това обаче не означава, че тази половина на залата би могла да се използва. Специалисти по конструкции трябва да се произнесат за състоянието на покрива, а и на стените.