Сливенските антимафиоти арестуваха топ сводник, който принуждавал момиче да проституира в Германия. 33-годишният М.Н. принудил 18-годишно момиче от балканското село Жълт бряг да проституира в немския град Карлсруе, информира sliveninfo.com.

Момичето многократно било заплашвано oт М.Н. и негов "колега" - сводник, които разполагали с нейни порнографски материали и я заплашвали, че ще ги разпространят в родното й село и околността.

Момичето обаче не издържало и подало оплакване в немската полиция, която още през август арестувала "колегата" на М.Н. - 24-годишният Б.Е. от село Градско, община Сливен. На двамата е наложена постоянна мярка "задържане под стража".

Според антимафиотите М.Н. се счита за един от „най-оборотните" сводници в меката на сутеньорите - Сливен. Той не бил от най-известните, но правел големи обороти с трите си момичета в Германия.

М.Н. живее в село Самуилово, което се намира на 7 километра от Сливен. По случая е образувано следствено дело в окръжната следствена служба на Сливен.