Младият художник от Ботевград Владислав Иванов ще открие поредната си изложба на 18 септември /събота/ от 15 часа в кафе-книжарница “Читалнята”, което се намира до сградата на “Балкангаз 2000” в Ботевград. Той ще покаже 16 свои нови платна, част от които представи на изложба в Севлиево.
При създаване на творбите, Владислав използва обикновена, но в същото време нестандартна техника. Той рисува с пастел, който се фиксира, а след това върху него нанася слоеве боя.
“Всяка моя картина се появява на бял свят след дълъг процес на обмисляне. Първо се ражда идеята, усещането, след това скицирам и рисувам”, каза Владислав Иванов.
Младият художник има зад гърба си две самостоятелни изложби. Участвал е и в редица колективни изложби. Той благодари на ръководството на СБХ – Ботевград в лицето на Володя Казаков, който го подкрепя и насърчава да твори.  

Владислав Иванов е студент IV курс в Университета по архитектура, строителство и геодезия, специалност "Строителство на сгради и съоръжения". Член е на СБХ.