В навечерието на Нова година млада дама си купи бутилка Руска водка, Имперска колекция, чиято цена е 2018 лева, разказаха собствениците на склад за алкохол. Складът се намира в базата на “Търговия на едро” и е разполагал само с една бутилка от имперската колекция. Самата водка е поставена в опаковка, която е копие на известните златни яйца на Фаберже. Опаковката-яйце е  със златно покритие, украсена с камъни Сваровски.
Дамата не е чест клиент на склада ни, разказаха собствениците му. Предполагаме, че е от София и идва инцидентно в Ботевград- казаха те. Предишният ден, придружена от кавалер, дамата напазарувала алкохол за над 1000 лева. Двойката била искрено учудена, че тук могли да намерят марки, които обикновено се знаят от ценители и се купуват само от заможни хора. Сред новогодишните  им покупки било и шампанско “Дом Периньон” за 220 лева.
“След Нова година  складът ни ще разполага и с още по-скъпи  маркови питиета. Заявили сме питие, чиято цена е над 2000 евро бутилката”- споделиха собствениците на склада.