Черната Златка побесня, заради материала на lifestyle.g от събота, в който пишем, че се е разделила със самбиста Благой Иванов - Багата. Lifestyle.bg  съобщи, че двамата не са заедно от седмици и че плеймейтката живее на квартира  с приятелка. Причина за раздялата било "детинското поведение" на Благой, както казала Златка пред  познати.

Изнервена от материала, плеймейтката се обади на журналистите от lifestyle.bg. Но вместо да обясни спокойно притеснението си, тя започна с крясъци да сипе обиди и заплахи срещу нас.

"Какво сте писали за мен и Благой - вие знаете ли с кого си имате работа.", заплаши плеймейтката. " Ако те срещна, знаеш ли какво ще ти се случи. Лошо ти се пише  на теб и на кирливото ви сайтче. Сега знаеш ли какви проблеми ще имам с приятеля ми..."

Златка настървено отрече писаното в сайта, без дори да изслуша нашата позиция по въпроса.

Ние обаче заставаме твърдо зад думите си, защото информацията, която получихме е от източник от нейното обкръжение. Хората ни довериха, че са чули новината за раздялата им с Благой, именно от нейната уста. Госпожицата се изпуснала, казвайки че разбира защо предишната приятелка на Багата Златка Райкова се разделила с него - а именно заради детинското му поведение.

Препредавайки думите й, lifestyle.bg си навлeче гнева на момичето на Playboy. По всичко личи обаче, че Златка се е изпуснала по адрес на приятеля си, а сега се страхува от последствията.

В крайна сметка, когато човек е в светлината на прожекторите, трябва внимателно да подбира обкръжението си и да внимава с кого коментира личния си живот. А не после да обвинява медиите. И да ги заплашва?!!

Нашите уважения към госпожица Плеймейтката, но истината в случая има две страни. Зависи от къде я гледаш.