Смачканото женско самочувствие на певицата на народа било истинската причина тя да откаже да се снима в най-новия си видеоклип към парчето "Уникална", разкри човек от екипа й.

Първоначалната идея за снимките на клипа, в който главна роля изигра Супер Бианка, била Ивана да се появява в кадър - като един вид разказвач на закачливата история в песента. След като сменила куп тоалети и „разказала играта" на коафьора, изпробвал над 20 прически върху главата й, тя гневно тръснала глава:

"Не, спираме снимките! Няма да се появя в такъв вид. Нищо не се получава!", разкрива човек от 30-членния екип, ангажиран за снимките на видеото...

Неочакваната криза на Ивана се дължи на неуспешната й битка с килограмите в последно време. Като човек перфекционист тя не можела да си позволи да изглежда като пандишпан на екрана и това я докарало до отчаяние и тежка депресия, разкриват близки до изпълнителката на „№1", пише БЛИЦ.

Освен това Ивана тепърва я чакат неприятности от страна на колежката й Андреа заради клипа на „Уникална".

Както стана ясно, трансформацията на Бианка от Грозната Бети в силиконова красавица, придружена от откровено подигравателния текст "Уникална, по душа блондинка натурална. Уникална, като плейбек оригинална, с тоя ум в доза минимална", била „вдъхновена" от русата амбиция, която има навика да „пее" с микрофона наобратно.