От месеци насам българската преса се тресе от интерес към това дали Валери Божинов е заедно с Николета Лозанова, дали тя е бременна от него и дали футболистът е изгонил Алисия. Истината не може дълго да остане скрита, защото и на тримата вече им писва от нестихващия интерес към тях и злонамерените клюки.

Алисия обеща, че в най-скоро време ще проговори за случващото се, докато Николета вече започна да разплита детайлите.

В телефонен разговор с lifestyle.bg тя призна, че е в Италия и си почива от ангажиментите и клюките. За пореден път красавицата отрече слуховете, че е бременна и нарече "болни мозъци" всички, които пишат глупости по неин адрес. "Писна ми да се ровят в живота ми. Това ли е най-важното", заяви тя.

На въпроса обаче дали наистина са заедно с Валери, Николета замълча. Тя нито отрече, нито потвърди връзката си с футболиста. "Снимахме се заедно в "69", защото главният редактор реши, че си пасваме за тази фотосесия. Дори не знаех, че Валери ще е с мен.", призна красавицата за снимките, които станаха повод връзката им с Божинов да гръмне в медийното пространсто.

И тъй като историята започва да става доста досадна и за тримата замесени в скандала,  Николета обеща да си помисли дали не е по-добре да признае истината: "Ще си помисля, така може наистина да ме оставят на мира".

"Коментираха, че се губя нещо напоследък. Просто се постарах да си почина малко, но уви. Злите езици и злите душички не почиват", споделя още Николета в своя блог в podtepeto.com.

"При мен настъпи нов етап в живота ми. Който не искам да става обществено достояние. Но май е невъзможно. Преди няколко дни писаха, че съм бременна. Ха. Не съм бременна. Казвам го за успокоение на тези, които толкова се вълнуват от тази тема. Клюката е плод на фантазията на някои хора, които не спират да се занимават с мен и са готови да преминат всякакви граници, само и само да се опитат да ме наранят.

Но няма как да стане- нека разберат, че в момента нищо не може да развали настроението ми. Аз съм щастлива, обичам. Правя това, което ми подсказва сърцето. А някои хора правят онова, които им подсказва злобата. Започнаха големи интриги, а аз знам кой ги създава. Вероятно тепърва предстоят атаки, но съм готова да посрещна всеки удар, тъй като браня нещо важно. Ще бъда като Китайската стена. И ще отговарям на всяка атака с контраатака.

На всеки компромат с компромат. Няма да си мълча, обещавам. Не ми пука от нищо и никой и малко или много ми омръзна безлични хора да се бъркат в живота ми. На никой не му влиза в работата до кой си лягам вечер и до кой се събуждам сутрин. Не някой хора, които сега се занимават основно с това да се опитат да ме пречупят, погледнат себе си и се попитат "Къде сбърках". Това е", завършва изявлението си Николета..