Гологлавият шоумен, който натрупа немалко състояние в продължение на години, възнамерявал скоро да се оттегли от шоубизнеса в България, пише в последния си брой в. „Папарак".

В медийните среди все по-усилено се коментира, че Дългия е обявил своето шоу за продан. Слави обаче се самозабравил в преценките си и искал за "златното си пиле"... 80 милиона лева!

Известен тв продуцент, пожелал анонимност, казвал за вестника, че Трифонов желае тихомълком да се раздели с шоуто си, но засега нямало никакъв интерес от страна на инвеститори, защото форматът се бил поизчерпал.

„Никой не проявява интерес към „Шоуто на Слави", защото Трифонов е обявил прекалено висока цена. Той може да иска и 800 милиона, но няма кой да му ги даде.", са думите на продуцента.

Човекът, който купи шоуто, трябва да измисли съвсем нова стратегия, за да успее да подобри рейтинга му, който вече никак не е висок.

Преди да пристъпи към важната крачка да обяви собственото си предаване за продан, Слави, уж на шега, се опита да продаде своите хора от екипа.

Неотдавна Дългия заяви, че всичките му балерини, музиканти и актьори се продават. Всеки, който желае, може да ги купи за своята сватба, рожден ден, фирмено парти и прочие щастливи събития.