Известният поп изпълнител Джъстин Тимбърлейк, който излиза с красивата актриса Джесика Бийл, е бил срамежлив и страхлив като дете, но се научил как да бъде по-отворен, когато открил страстта си към музиката.

"Мисля за себе си като за човек, който забавлява хората и това е единственото нещо, което някога съм бил. Може би съм и малко гийк. Бях много затворен и срамежлив като дете и се страхувах, че изпод сцената в училище може да излезе чудовище!", признава Тимбърлейк.

"Мисля че майка ми бе много щастлива, когато спрях да се взирам в маратонките си и се научих да бъда по-отворен. Имах нужда да изпълнявам и представям себе си."

Коментирайки своя невероятен успех, Джъстин допълни, че е имало моменти, в които не е бил особено щастлив с посоката на развитие на неговата кариера.

"Имаше моменти в живота ми, когато бях пресушен и просто исках да спра. Но това е резултатът от това да бъдеш решителен. Отне ми малко повече време, но осъзнах как трябва да се увериш, че трябва да си щастлив и в живота си и в работата си".